RSS
 

Weet je wat ik heb gekregen?

29 Jun

Rode laarsjes, voor de regen. Altijd als ik wakker word met Dikkertje Dap in mijn hoofd, ben ik de rest van de godganselijke dag bezig de melodie goed te krijgen. Die éne sprong, daar in het midden. En ik weiger de kunst af te luisteren van de Leidse Sleuteltjes. Dus dan loop ik de hele dag van

om de giraf een klontje te geven.
Dag Dag D ag Dag giraf, zei Dikkertje GRRRR NEE
Dikkertje Dap
Val toch van die trap
Kerel kerel kerel kerel ik stap af

Over H.M. Annie M.G. gesproken: als Topmanneke Jip was, dan was Jolien Janneke, maar dan een paar huizen verder. En ze heef een knuffelhond die me niet erg aan Takkie deed denken, maar dus wel aan de heer Dap. En ze was jarig. Mooi zo, had ik ook eens iets aan dat kleine stapeltje roze in de dap- pardon lapjeskast.

Tas met giraf en heel veel bloemetjes

Tja ik zet nu eenmaal meestal altijd overal beesten op. Ziet u ‘m?

 

 
1 reactie

Geplaatst op 29-06-2014.

 
  1. Margreet

    29-06-2014 at 14:31

    denk dat Jolien heel blij word!
    hij is supermooi met de giraf!

     

Jouw reactie