RSS
 

Waterjuffer met watermanneke

04 Oct

Dus ik zeg tegen die buurvrouw met die BabyBøngel, u weet wel, zo’n zak waarin je baby voor je uit bungelt met een vage blik van ‘we zijn er vast al bijna’,  dus ik wijs naar de leenbaby in de doek op mijn rug, ik zeg, ‘dit zit veel lekkerder hoor’. O, zegt ze, doe mij er ook zo een dan.

En zo kwam het dat Leen weer eens uitgeLeend raakte, en zo kwam het dat ze mij al snel verzocht om een doek voor zichzelf. Maar dan wel met gespen, want haar man moest er ook mee. En dan een zwarte, met een libelle.

Nou maak ik eigenlijk nooit twee keer dezelfde doek. Maar stiekem had ik nog wel een wat zwart draaglapwerk over (pardon : een coupon Hoppediz Kaapstad), precies genoeg voor een Klikdoek. En dan maakten we er deze keer een waterjuffer van, da’s immers héél iets anders. Met gaas en zijde als vleugels. Een een batikstofje als lijf, en die stof dan ook voor de schouderbanden. Leuk om er weer in te komen, zeg maar. Lekker, wel. Ik hoop op meer Bøngelende Buurvrouwen.

Libelle

Topmanneke (1,27 m en 25 kg) wilde wel even testen. En toen waren we samen een libelle. Of eigenlijk, een Waterjuffer, met een Watermannetje achterop. En daar dan weer die geborduurde juffer achter. Zo hee. Ziet u ze al vliegen?

 

 

 
Zeg het eens!

Geplaatst op 04-10-2013.

 

Jouw reactie