RSS
 

Wat ruist er…

10 Apr
aardvarken

Moet je nou eens kijken achter die tulp!

 

Wij bij het pleintje krijgen elk jaar een zak bloembollen en tuinaarde van het stadsdeel. Die poten we dan gezellig met alle kindjes in de herfst.

Nou ja, ‘we’. Topmannetje en ik arriveren op zo’n dag steeds pas als er geen bollen meer zijn maar nog wel warme chocomel. Maar toch mogen we op zonnige zondagen fijn spelen tussen de feestelijk bloeiende perkjes en mag ik hem het verschil tussen een tulp en een blauw druifje leren.

aardvarken 2

Ik denk nog, wat kriebelt daar in mijn nek?

Hm? O, dat is Arie, het aardvarken. Morgen verhuist ie naar Nijmegen maar vandaag mocht hij op het plein, terwijl Topmannetje buurvrouw M mocht helpen bij het wieden en sproeien en ik ijverig de zaterdagkrant las. Vond ie leuk, Arie.

 

 

 
Zeg het eens!

Geplaatst op 10-04-2011.

 

Jouw reactie