RSS
 

Leen de draagdoek!

Leen op buikLeen op rug
Hoe werkt een draagdoek? Is dat nou wel wat? Valt mijn kind er niet uit? Ga ik niet door mijn rug?

Deze vragen kun je vanaf nu zelf beantwoorden. Leen Leen!

Wat Leen is
Leen is een mei tai, gemaakt van een Hoppediz-draagdoek. Hij heeft gevulde banden, coupenaden en een slaapkapje. En niet te vergeten een kikker, een roodoogmakikikker >> om precies te zijn.

In een mei tai zoals Leen kun je je kindje op je buik dragen, maar ook op je rug en zelfs op je heup.

Wie er in Leen kan
Leen is geschikt voor kindjes vanaf een maand of negen. Peuters met maatje 98 passen ook in Leen (kijk maar hiernaast!).

Leenen?
Je kunt Leen twee weken gratis en geheel vrijblijvend gebruiken. Mail maar voor meer info of om Leen te reserveren >>

Maar hoe doe je dat dan?
Ik heb geweldig leuke filmpjes om uit te leggen hoe je Leen (of een andere mei tai) omknoopt >>

kikkerlandLeen de Leendoek

 

 

De kleine lettertjes.

Je krijgt Leen te leen in goed vertrouwen. Ik reken erop dat je hem in de afgesproken termijn retourneert. De verzendkosten (heen en terug)  zijn voor jou. Je mag Leen alleen gebruiken voor dat waarvoor hij gemaakt is: om kindjes tot 20 kilo in te dragen. Toplapje is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door verkeerd gebruik. Raakt Leen beschadigd, dan ben je de kosten van reparatie verschuldigd. De hoogte van die kosten wordt door Toplapje vastgesteld. Leen wordt in principe alleen bij Toplapje thuis gewassen. Is het nodig dat je Leen tijdens de leen wast, doe dat dan met een fijnwasmiddel en een vriendelijk wasprogramma. En doe ‘m niet in de droger alsjeblieft, daar kunnen zijn oogjes niet tegen.
 1. buikgevoel

  28-08-2010 at 10:22

  Ooooh wat is Leen mooi ! Snel iemand, leen Leen !

   
 2. Anita

  29-08-2010 at 23:17

  Wauwie! Ik heb al bij verschillende gelegenheden vastgesteld dat ik er eentje van de doeken ben en niet, ik herhaal, niet van de mei tais. Maar om zo’n geweldige groene tai met een heuse roodoogmakikikker zou ik het bijna nog eens willen proberen. Hij is gaaf zeg!

   
 3. KaaWee

  04-10-2010 at 13:42

  WOW, prachtig idd! denk dat ik Leen wel een keer wil lenen! nog 5 maanden en dan kunnen ze er beide in. Anders nu alleen mn dochter. Je hoort van me!

   

Jouw reactie