RSS
 

Beter goed gejat

28 Nov

Het thema van vandaag is Imitatie. Vanwege de volgende zin en de bovenste foto – dat u geen grappen mist. Welnu dan: die tas van Frédérique vond ik best leuk gelukt al zei ik het zelf. Sterker, ik wou er zelf ook wel zo eentje. Ja, ik had al een tas, wat zeg ik, ik had net een berg Toplaptassen naar de plaatselijke kringloop getransporteerd (als u snel bent….)

Na lang zeuren bij mezelf mocht het dan. Als ik er maar niets speciaal voor ging aanschaffen. De Toplapburelen herbergen immers belachelijk veel ritsjes, lapjes, draadjes en dingetjes, terwijl de Toplapkas voortdurend onbelemmerd zicht biedt op de bodem.  En die lapjes die ik ervoor uitkoos, waren uiteraard eigenlijk nét iets te klein, dus dat werd een uitdaging met veel passen en meten – waar je als armoedzaaier vanzelf heel bedreven in raakt, op álle gebieden, maar verder klaag ik een ander keertje wel verder.

Hoe dan ook, het duurde niet eens zo heel erg lang en toen kon ik weer netjes naar kantoor.

Tas met schaduw

Life imitates art!

Houd je klep eens open

Houd je klep nou eens open (en je rits dicht, anders zien ze die andere twee ritsen en AL je vakjes)

Tas ten voeten uit

Tas ten voeten uit. In typisch Ploeg-licht ook nog. Sterkte met de mist vandaag, u daar in Eindhoven.

 

 
Zeg het eens!

Geplaatst op 28-11-2012.

 

Jouw reactie